Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Liman 3 sutra bez tople vode

Zbog radova na vrelovodu, stanovnici Balzakove, 1300 kaplara i na Bulevaru despota Stefana u petak, 22. jula neće imati tople vode.

Od ponedeljka prskanje komarca

Zaprašivanje odraslih komaraca iz aviona i sa zemlje na području Novog Sada, Veternika, Futoga, Petrovaradina, Sremske Kamenice i Sremskih Karlovaca počinje u ponedeljak 25. jula.

Smanjen pritisak u celom gradu

Zbog planiranih radova na izvorištu Petrovaradinska ada, danas je moguće smanjenje pritiska i blaže zamućenje vode u distributivnoj mreži.

Od sutra raskopana Fruškogorska

Saobraćaj u Fruškogorskoj ulici će do 3. avgusta biti usporen zbog rаdova nа rekonstrukciji vrelovodne mreže u bloku Fruškogorske ulice.

Ispit za taksiste 1. avgusta

Pismeni deo ispita iz poznavanja grada i propisa koji regulišu taksi prevoz održaće se 1. avgusta u Skupštini grada u 15.30 časova, Ulica Žarka Zrenjanina 2.

Noćno kupanje na Sajmištu

JP "Sportski i poslovni centаr Vojvodinа" obаveštаvа sve posetioce otvorenih bаzenа SC "Sаjmište" dа će sve do krаjа sezone biti orgаnizovаno noćno kupanje od  20,30 do 23,30 sаtа.

Gradska biblioteka na Štrandu

Gradska biblioteka će od danas, već treću sezonu zaredom, ponuditi kupačima na Štrandu knjige, dnevnu i nedeljenu štampu i časopise na srpskom, mađarskom i slovačkom jeziku.

Isključenja struje za 18. jul

Delovi Novog Sada, Rakovca, Petrovaradina i celo naselje Šakotinac, Venecija, Međe, Tetera i Andrevlje 18. jula neće imati struje.